Ha jól számolom, ez lesz a 3. alkalom, hogy az V. csapatnak mesél.

Én mindenesetre örülök neki nagyon

Üdv itt nálunk Thor!
Moderátor: Admin

Na de ha a Toroni számmisztikát nézzük, akkor az 5-ös az jó szám, és a 3-as is. És én is nagyon örülök, hogy neked/nektek mesélhetek. Remélem majd nem okozok csalódást nektek.
  Na de ha a Toroni számmisztikát nézzük, akkor az 5-ös az jó szám, és a 3-as is. És én is nagyon örülök, hogy neked/nektek mesélhetek. Remélem majd nem okozok csalódást nektek. Hanem, hogy gyilkosok, vagy az ártatlanok védelmezői, mert ez befolyásolja a kaland menetét. Bár lehet ezt már leírtátok, csak még nem olvastam el a topicot, de ígérem jövő héten átolvasom.
  Hanem, hogy gyilkosok, vagy az ártatlanok védelmezői, mert ez befolyásolja a kaland menetét. Bár lehet ezt már leírtátok, csak még nem olvastam el a topicot, de ígérem jövő héten átolvasom.

Majd megpróbálom rendesen érzékeltetni a jellemét, mert nem tudnám beleskatulyázni a szabályrendszer által adott kategóriákba csak úgy.
 Majd megpróbálom rendesen érzékeltetni a jellemét, mert nem tudnám beleskatulyázni a szabályrendszer által adott kategóriákba csak úgy.

)
) A karakterem részéről elöljáróban meg annyit, hogy megpróbálja jól érezni magát az adott körülmények között, és ha mégis balhéba keveredik, azt igyekszik másra kenni (csak Thornak: ezt nyugodtan veheted egy kezdetleges és elnagyolt jellemrajznak
 A karakterem részéről elöljáróban meg annyit, hogy megpróbálja jól érezni magát az adott körülmények között, és ha mégis balhéba keveredik, azt igyekszik másra kenni (csak Thornak: ezt nyugodtan veheted egy kezdetleges és elnagyolt jellemrajznak  )
)

Egyébként ti is rá értek még, hisz kettő hónapunk van a találkozóig. Addig még lehet, hogy ork barbárok lesztek, és nem kalózok.
 Egyébként ti is rá értek még, hisz kettő hónapunk van a találkozóig. Addig még lehet, hogy ork barbárok lesztek, és nem kalózok.   

Ennek azért örülök, mert nagyon sok játéknál pont az hozta a karakterek halálát, hogy nem volt vezető, és állandóan csak vitatkoztak. Természetesen mindenki más irányba indult, és egyenként a vérengző KM(én)
  Ennek azért örülök, mert nagyon sok játéknál pont az hozta a karakterek halálát, hogy nem volt vezető, és állandóan csak vitatkoztak. Természetesen mindenki más irányba indult, és egyenként a vérengző KM(én)  legyilkoltam őket.
  legyilkoltam őket. 

Mivel azonban ez viszonylag jelentős változtatás a karakteren, remélem nem bánod, hogy kicsit akkor átalakul maga a karakter is.
 Mivel azonban ez viszonylag jelentős változtatás a karakteren, remélem nem bánod, hogy kicsit akkor átalakul maga a karakter is. 

Illetve ehhez a KM bácsinak is áldását kell adnia, mert nem tudom, ez mennyire rondítana bele a dolgokba.
 Illetve ehhez a KM bácsinak is áldását kell adnia, mert nem tudom, ez mennyire rondítana bele a dolgokba.

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó