// Mi is a Traclon kőhídján keltünk át, amikor a várba jöttünk, Erigow felől. Most erre indultunk? Nem a másik
// irányból várhatók a toroni csapatok? Vagy ez a Traclon körülfollya a várat, és legalább két kőhíd van rajta?
// A továbbiakban felteszem, hogy a toroniak várható irányába indultunk.
Meglepődöm, hogy ilyen hamar találtunk valamit. Valamit, ami akár a toroniak eleje is lehet? Már itt tartanának? Mindenesetre nem jó hír, az biztos. Vagy csak egy erőbe futottunk bele, és a fák suhogása hallatszik?
Trekre nézek kérdőn, felhúzott szemöldökkel, meg is emelem a fejem: Mi ez? - mondjuk beszélni azért sok kedvem nincs, és gondolom, neki sem. Ha értetlenkedve vagy fejét rázva válaszol, akkor mindenekelőtt megállítom a csapatot, majd intek Limas testvérnek, hogy menjen közelebb, nézzen utána, mi is az, mi pedig egy kissé hátrább megyünk. Igyekszem nem szem elől téveszteni Limast.
Amíg nem haladunk, nem állok folyamatosan a lóval, hanem néha-néha léptetek vele, jobb híjján körbe-körbe, ne gémberedjen el, vagy hűljön ki Boglár. Rmélem ezt teszi Trek és Windefin is. Ha Limas jelzi, hogy mehetünk, akkor folytatjuk az utunkat. De ha nem, akkor...

Továbbá elkövettem egy apróbb hibát, ugyanis nem írtam le, hogy nagyjából öt-hat percet még lovagoltok, mire találkoztok a „sötét objektummal”
 Továbbá elkövettem egy apróbb hibát, ugyanis nem írtam le, hogy nagyjából öt-hat percet még lovagoltok, mire találkoztok a „sötét objektummal”