• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Életút

A TUAN Kiadó új törvénykönyve alapján

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 102 / 180 • 1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 180

Re: Életút

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.10. 20:16

Marko Lestarn írta

A vérfarkasnak vége. Domviknak hála. Viszont ez a harcos, egy gonosz lelket rejteget a testében. (Báránybőrbe bújtatott farkas) Amint ellenem indul a Celestius testébe zárt démon nem gondolkozok. Bízok abba, hogy nem egy északi pusztakezes harcossal van dolgom, de nem bízom a véletlenre. Pajzsomat magam elé tartva, féloldalasan állok az ellenfelemnek. A pajzsomon levő szimbólum hátha idegeíti és ennek hatására figyelmetlenebbé válik. Nem akarom megvárni, hogy övé legyen az első űtés. Amint van rá lehetőségem, egy allulról inditott vágást mérek a harcosra. Ha a támadásom sikeres, a pajzsommal oda próbálok csapni ahol eltaláltam a karddal, ha sikertelen, akkor az arcát próbálom eltalálni a pajzsom élével. A harmadik támadásom amit a karddal hajtok végre, szintén az előző találati helyekre irányúl. Itt hozzáteszem, hogy ha a fejre mérem a csapást, akkor akard lapjával hajtanám végbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2014.11.10. 20:21-kor.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.10. 20:18

Mindenki

3. kör

*Mint két démon,állnak egymással szemben. Clasht a dühe táplálja, míg Lestarnt a hite. Üvöltve rontanak egymásnak. A harcos vadállatként támad a lovagnak, ám az egy ügyes csellel megtorpan, és kardjával végig hasít a nagydarab testén. A penge szikrákat hány a vérten, ahogy betalált a csapás. Majd pajzsával nagyot suhint, mire gyomorszájon vágja az élével. A harcos a fájdalomtól és a dühtől felordít. A lovag ekkor hátra akar lépni, de Clash megragadja a pajzsát, és óriások erejével rántja vissza Lestarnt, majd teljes erejével mellkason rúgja, mire a kegyelt hátra esik. A harcos felüvölt, és a felé rohanó nemesnek vágja a pajzsot, ami a kezében maradt, de az félre csapja a sajátjával, majd felugrik, és brutális erővel fejbe vágja a kerek alakú fémmel. Akkorát csattan a pajzs a vörös ködben lévő harcosnak a fején, hogy csoda, ha nem hajlott meg a fém. Ám Clash ahelyett, hogy összeesne, a nemes felé néz, és vicsorogva kap felé. Ekkor érkezik meg Kopt. Rúgása gyors, és precíz. A bokájánál érte, mire a megszállt harcos hatalmasat puffanva hanyatt esik. Egy ugrással már a nagydarab mellkasán térdel, hogy lent tartsa, de nem számított egy démon erejével. Pár pillanat múlva Kopt néhány méterrel arrébb repülve csapódik egy fának. A három zsoldos felajzott nyílpuskával céloz a harc irányába. Homlokuk gyöngyözik az izzadságtól. Idegesen próbálják a megszállt harcost becélozni, ám kevés sikerrel. Mind e közben a parancsnok próbál higgadtságot erőltetni magára. Olyan gyorsan történnek az események, hogy kevés az idő helyesen cselekedni.

//off: Clash, Lestarn és Kopt a földön fekszik. Egy cselekedetbe kerül, ha fel akarnak állni. Lestarn pajzs nélkül harcolhat tovább.//

PM: Sirak, Paga, Hugilee, Pelso
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.11.12. 19:54

//PM.: KM részére.

Remélem más is megírta már mit csinál PM-en a KM számára.

:D //
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.13. 15:27

//off: Sirak jelezte, hogy csúszni fog, így valószínű csak hétvégén tudok írni.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.15. 14:26

Nagilla Ves Erhan írta

< Ez így nem lesz jó, meg nem akarom ölni, de ezekbe a sebkbe már a vérfarkas is bele halt volna... Talán ez segit. >

Mikor látom hogy társaimat Clas csak úgy elhajigálja mint szél a leveleket, kicsit meg rettenek...
De kihasználva azt, hogy meglephetem a földön Clast nem habozok, és kihasználom előnyömet olyan gyorsan amilyen gyorsan csak lehet!
Asztrál próba....

Majd // félelemben vagy nem ! //
Oda lépek hozzá és irdatlan erővel próbálom gyomorszájba vágni a pajzsommal, hogy nekapjon levegőt! // Ami rombusz alakú, vagy ha úgy tetszik szögletes... :) //

Ekkor is oda figylek hogy csak fp sebezek és hogy ne megöljem.
Éllet tan:3 as proba dobás:
Plusz sebgyotitás kp, bonusz...

Ha sikerrel jártam, és ha nem, akkor is egyből letérdelek Clashoz és jobb kezemmel meg fogom a torkát, úgy, hogy még véleltlen se kapljon levegőt! Olyan gyorsan ahogy csak tudom!
Gyorsaság próba:
Élet tan dobás:
plusz sebgyogyitás bonusz...

Ha tudom, akkor igyekszem kézzel lábbal pajzsal távol tartani a kezeit a jobb kezemtől!

< Ha legyőzni nem tudunk, akkor, teszek róla, hogy ne tudj mozogni! Az élethez minden teremtménynek szüksége van a levegöhöz! >

Akaraterő, álloképesség,és erő próba...

Nem eresztem el a torkát még akkor sem ha meg üt vagy betalálnak sebzései!
// Persze ha nem ől meg közben vagy nem ájulok el a sebzéstől! De el nem ereszetem!!!!!!! //

< Ha kell együtt esünk össze, vagy halunk meg, de nem fogsz felállni!!!!!!!!!!!!!!!!! >

Míközben erőlködöm és ígyekszem tartani a szoritást ahogy csak tudom, a ballkezemben lévő pajzsal ígyekszem védeni a ball oldalamat.
Majd felórditok erőlködésem közt, vagy amiatt mert meg. ütött!!

- Gilla segitsd szolgád, adj erőt! -

- Térj magdhoz barátom! -

De minden erőmmel ígyekszem tartani a szoritást, hogy ne kapjon levegőt Clas !

Ha elájul és én nem egyből elengedem, és utána ha tudom egyből ellátom, vagy újra élesztem ha kell, hogy ne halljon meg!

Gogyitás: 3 as
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.15. 14:28

Perl Lawarin Solec írta

A karakterem nem örül a fejetlenségnek.
Na meg annak sem, hogy a parancsa miszerint ne támadjanak süket fülekre talált.

Ezen problémán felül emelkedve támadásba lendül.
Nem szívesen támad saját emberére de most nincs más lehetőség. Hacsak a paplovag nem teszi ártalmatlanná Domvik hatalmával.

Ahogy előre rontok csellel élek. Kardfogató kezem is a pajzs mögé teszem. Heggyel lefelé. Ahogy üvöltve előre rontok úgy tűnhet, hogy a pajzzsal akarom felöklelni. Ám valójában nem.

Ahogy kard távolságba érek pajzsom enyhén megemelem utat engedve lecsapó pengémnek. Feri karakterének hozzám közelebbi lábára sújtok le. Célom fájdalom okozás. Nem kívánok ÉP okozni.

Ám a csel ezzel még nem zárult le.

Lecsapó kardomat követi a lábam is. Úgy időzítve, hogy 0,7 s mal később taposson rá ugyan arra a lábra amit az imént megvágtam. Ezzel erősítve az agyban a fájdalom érzetet.

Erő próba. (erő ellen erő) Dobás: 13

Cél ferenc karakterének földre kényszerítése. Letaposom a lábát. Ezzel elérve, hogy nekem háttal vagy félháttal legyen.

Bízok benne, hogy elég fájdalmat okozok ahhoz, hogy a karaktere ne tudjon vissza támadni a fájdalomtól.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2014.11.15. 19:45-kor.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.15. 14:29

Marko Lestarn írta

Ahogy a födre érek még a lenületemet kihasználva, megpróbálok gurulni hátra felé úgy, hogy könnyen lábra állhassak (legalább féltérdre). Körbe nézek, hátha a pajzsom a közelbe van.

Ha igen: A pajzsom felé futok, hogy gyorsan felvegyem. Majd miután ez megtörtént, újra támadásba lendülök. *

Ha nem: Egyenesen a nagy darab barcosra nézek. Megiramodok. Rohammal támadok rá.(+20 Té) (így pajzs nélkül nincs sok esélyem ellene, csak úgy, hogy megölöm.)*
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.15. 14:31

Triptipol Kopt írta

Felállok. // álltalában tartozik a felszerelésemhez kötél, de mivel nem emlékszem, hogy ezt külön jeleztem e, amikor a mocsárba indultunk, s most a lovunk nincs velünk, ezért itt a KM dönt, ha van kötelem akkor előveszem, ha nincs akkor….// Gyorsan körülnézek látok e valamilyen alkalmas növényt indákkal, amiből megfelelő kötelék lehet, ha nincs semmi a közelben, akkor az övemből elvett tőrrel gyors vágást ejtek az inkognóm alján, kb 4 újnyi vastagságot lehasítok belőle körben
„” ha ennyivel megrövidül , attól még csinos maradok :D „
Ezzel nyertem kb 2 méter kötelet . Gyorsan megsodrom, s újra csak megpróbálom ledönteni a harcost , anélkül, hogy meg akarnám ölni. Igyekszem úgy helyezkedni, hogy ne legyek a szeme előtt, mert a lábról ledöntős forgórúgást , csak így tudom ismét bevetni, ha nem látja.
Mire ide eljutok sokminden történhet a küzdőkkel, ezért a kialakult szituációtól függően tudok majd cselekedni.
Harc közben , ha azt látom, hogy az életére törnek, tehát konkrétan megölni akarja valaki, akkor ha tudom, próbálom megóvni a nagy harcost a halálos fenyegetéstől, legalább szóban , hogy odakiáltok pl: -Ne öld meg! … végül is az életemet mentette meg nem kívánom a halálát semmiképp.
Ám első mégis csak az inkvizitor védelme. Illetve az, hogy megállítsuk a tombolást.

HA lehetséges , még a rohanás előtt megpróbálnék valamit , csak nem tudom, hogy alkalmazható e másra, vagy csak magamra a "tiszta elme" diszciplína..ha ez alkalmazható másra is, akkor csak felülök a fa tövében, ahová estem és alkalmazom a harcosra, ha nem akkor ....akkor marad a cselekvés, ahogy fentebb írtam .
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.15. 14:33

Celestius Clash írta

*Olyan gyorsan állok fel, mint egy vadállat, aki a prédáját keresi. Ahogy kiszúrom Markót, rohammal indulok meg felé. Fújtatva, morogva futok az irányába.
El akarom kapni az egyik karját, főleg akkor, ha megint meg akar csapni a kardjával, akkor a fegyveres karját kapom el a csuklója környékén.

(Ha nem sikerül elkapnod a karját, akkor visszakézből arcon vágom.)

*Szorosan fogom a karját (remélhetőleg fegyvereset, az az elsődleges célpontom), egy pár pillanatig csak állok vele szembe, s dühösen morgok rá, ahogy az arcom az övéhez közelítem.
Ha érzékelem, hogy támadni készül valaki mögülem, akkor Markóval együtt fordulok, konkrétan hozzávágom a támadómhoz.

// van veszélyérzékem is //

*Ha nem támad meg senki, akkor gyomorszájba térdelem.

<-Elég? Igen, igazad van...elég lesz a szánalmas nyivákolásodból! Elég régóta figyelem már a szánalmas esetlenségedet, és végül mindig nekem kellett megvédenem téged. Hányszor és milyen rútul elbántak már veled az emberek, és te még mindig hiszel bennük!?
-Nem vagyok ostoba...azt én éltem át és nem te! De amit teszel, nem javít a helyzetemen! És nem ebben egyeztünk meg!
-Egyezség? Mégis mióta beszélsz te egyezségről?! Amióta elkezdtél kutatni utánam másra sem gondolsz, csak hogy hogyan szabadulj meg tőlem! Tőlem, az egyetlentől, aki a kezét nyújtja! Tőlem, vagyis egy részedtől!
-Te nem vagy a részem! <vagy mégis? az, amit oly hevesen próbáltam kiűzni a testemből éveken át, nem más, mint én magam?>>
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.15. 14:34

//off: Hugilee, a cselekedeted, miszerint kötelet keresel, illetve a ruhádból vágsz, az egész körödet felemészti. Pelso, nem vetted figyelembe az asztrál próbádat, ha figyelembe vennénk, akkor így nem cselekedhetnél. És a lovagkarddal kétszer támadhatsz egy körben, de neked még van egy pusztakezes támadásod is (nincs ötös fokú pusztakezes használatod), így a harmadik támadásodat nem veszem figyelembe. Mivel nem tudjátok, hogy ki mit írt, ezért nem tudtok egymáshoz alkalmazkodni. Ami annyit jelent, hogy nem mindig úgy alakul, ahogy leírjátok.//

Mindenki

*Erhan grimaszra húzza az arcát, ahogy teljes erejét beleadva támad a feldühödött harcosra. Pajzsát csapásra emeli, és lehajolva gyomron vágja Clasht, mire a vérten nagyot csattan a fém. A nagydarab kissé előre görnyed, igaz korántsem annyira, amennyire a nemes szerette volna, de neki épp ennyi is elég. Azon nyomban jobb kezével rámarkol az őrjöngő torkára, és rászorít, hogy ne kapjon levegőt. Ám Clash felmordulva, bal kezével lefejti a nyakáról a nemes kezét, és jobb kezével rámarkol a Erhan bőrvértjére, és üvöltve felemeli, majd pár méterrel arrébb dobja, mire a nemes nagyot puffanva ér földet. Ezután a paplovag felé mordul, de nem hagyják nyugtát, Solec jelenik meg a semmiből, és kardjával végig vág Clash jobb combján, ám a csataszoknya felfogja a csapást. Viszont a nemes elég harcedzett ahhoz, hogy ettől megálljon. Még a pillanatnyi lendületét kihasználva, lábon rúgja az őrjöngő harcost, mire az fél térdre esik. A nagydarab dühében felüvölt, amiért akadályozzák abban, hogy kettétépje a paplovagot. És kihasználva, hogy térdepel, nagyobb lendületet véve, egyszerűen, mint egy bika, neki ugrik a parancsnoknak. Solec pajzsával védi a támadást, de az irdatlan erő felemeli a levegőbe, és két lépéssel arrébb ér földet.

*A paplovag gyorsan feláll, és a pajzsát keresi. Szerencséjére a társai lefoglalják a dühöngő őrültet, így van egy kis ideje. Hamar észreveszi a fémlapot, és oda siet, majd felkapja, és hamar újra érzi a biztonságot nyújtó pajzsot. Ekkor Clash felé fordul, és látja, amint a parancsnok nagyot puffanva a földre esik, majd a nagydarab dühösen néz körbe, míg észre nem veszi Lestarnt. Ekkor felüvölt, és neki rohan.

*Kopt ingerülten néz körbe, de sehol nincs körülötte használható kötélféle. Átkozza a pillanatot, hogy miért nem hozott magával az útra, de most nincs ideje sokáig mérgelődni. Ruhájából lehasít egy nagydarabot, és megcsavarja, hogy legyen tartása. Ez után felkészül, hogy levadássza a prédát, aki, mint egy bika dobálja szét a társait.

//off: A mihez tartás véget: Erhan: pajzstámadás (Kiegészítő támadás), Közelharcba kerülés 3 szegmens, ellenfél elfogása 3szegmens, 2(+1) cselekedet; Solec: Támadás lovagkarddal 5 szegmens, pusztakezes harc 3 szegmens, 2 cselekedet; Clash: felállás 2 szegmens, Erhantól való megszabadulás 3 szegmens, Solectől való megszabadulás 3 szegmens, 3 cselekedet; Lestarn: felállás 2 szegmens, pajzs megkeresése, felhelyezése 5 szegmens, 2 cselekedet; Kopt: kötél keresése, ruha levágása, kötél gyártás 8 szegmens.//

PM: Pelso, Sirak
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2014.11.17. 16:18

// Off : KM-nek: természetesen gondoltam, hogy nem jutok egy kör alatt harchoz, hisz sok cselekedetet írtam, azért is írtam ilyen sokat, mert nem tudtam, hogy hány kört fogsz majd egyszerre összefoglalni. Tehát ez okés. Szóval a kérdésem, hogy akkor most írjak e még egy cselekedetet, vagy kitart még az, amit írtam ?
A másik kérdés, hogy továbbra is PM.-ben írunk, vagy lehet ide is?

És mit szóltok az új kinézetű felülethez? Én jól meglepődtem, mikor megláttam :)) jó helyen járok egyáltalán??:DDDDD heheheh//
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2014.11.17. 19:32

//off: Még PM-ben írjunk, hisz jk vs jk van. Ha nem akarsz változtatni, akkor nem kell új reagot írnod Hugilee. Meglepődtem én is az új kinézeten, és még meg kell szoknom. Van előnye, és hátránya is.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2014.11.17. 21:03

// Én örülök az új felületnek. Főleg ennek a "gyorsválasz" funkciónak. Bárki is csinálta, KÖSZI!!! A kép meg pláne nagyon ott van! Lehet majd el újságolom a töri tanáromnak is ezt a változást.
Habár a kezdő oldalt nem változtatták meg...mondjuk én alapból mindig az onlinemagus.hu/forum-ra lépek be, de azért jó lenne az alap képernyőt is megváltoztatni. //
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2014.11.19. 8:37

//Én is meglepődtem mikor láttam az új kinézetett.
A fenti kép nekem is bejön.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Paga Sker » 2014.11.19. 12:59

Szerintem nagyon W.O.W.-os a kép. Nem látok benne semmi Ynev hűséget. Bár tény, hogy mutatósabb lett a fórum.
Az Istenek útjai kifűrkészelhetetlenek :)
Paga Sker
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 226
ZK Karakter: Marko Lestarn
ZK Karakter: Vellir Finteon (Falin)
Karakter: Fior-Sha Kryel
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2686 hozzászólás • Oldal: 102 / 180 • 1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 180

Vissza: M.A.G.U.S. Kalandok - ÚTK alapján