Járműves közlekedés:
Őszinte leszek, ezen még nem gondolkodtam el sosem.
 Valószínűleg az a helyzet, amit te is vázoltál.
  Valószínűleg az a helyzet, amit te is vázoltál.Általában a természetközelibb helyszínekhez vagyok szokva, illetve azokat jobban is élem. Mint amilyen a Tatuin, Endor, Hoth.
 Így én abban a "síkban" mozgok a járművek elképzelésénél, hogy beugrunk a terepsiklóba és elsiklunk Banthabasznádról Taszkenröcsögére, meg vissza. ... Az endori katonai robogós hajsza meg számomra már a 3D-s motorverseny netovábbja. ... Ezért is csak most, miután írtad, esett le, hogy Coruscanton függőlegesen is nagyok a távolságok, nem csak vízszintesen.
  Így én abban a "síkban" mozgok a járművek elképzelésénél, hogy beugrunk a terepsiklóba és elsiklunk Banthabasznádról Taszkenröcsögére, meg vissza. ... Az endori katonai robogós hajsza meg számomra már a 3D-s motorverseny netovábbja. ... Ezért is csak most, miután írtad, esett le, hogy Coruscanton függőlegesen is nagyok a távolságok, nem csak vízszintesen.Nem ígérem, de 1-2 napon belül igyekszem a járgányokat megnézegetni és eldönteni, hogy akarom-e kockáztatni a saját és környezetemben lévők testi épségét saját sikló vezetésével.
 (Leginkább félmozgással az "út" szélén fogom mazsoláskodni, mert arra - elvileg, illetve "normál helyzetben" - nem kell dobjak.
  (Leginkább félmozgással az "út" szélén fogom mazsoláskodni, mert arra - elvileg, illetve "normál helyzetben" - nem kell dobjak.  
  )
  )... Vagy marad az "odagyaloglok" módszer, ami sokkal hosszabb, de biztonságosabb.