• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 11 / 72 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 72

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.20. 17:59

(Nichen de Azadyr)

*Bedal monológja közben elveszi a tőrt, nézegeti, hogy milyen szép munka. Mikor az végez, gondolkodó arccal mondja:
-Nos, valószínűleg igazad van. Az a lány nekem is furcsa, de hát majd az Istenek megteszik, amit kell..legalábbis remélem. Syil'dun szerintem nem annyira veszélyes, bár nem árt vele addig vigyázni, amíg jobban meg nem ismerjük. Ami lányt illeti, első találkozásunkkor megpróbáltam levetkőzni előítéleteimet, de nemtudom, a gorvikiak mire képesek. Csak azért nem tarom veszélyesnek vagy megbízhatatlannak, mert te azt mondtad, hogy nem az. Más kapaszkodóm meg nincsen. Ami a magabiztosségot illeti, szerintem is az a legfontosabb. Toronról meg nem sokat tudok, halvány ismereteim sem teszik a szememben valami kedves hellyé. Nah, én indulok Conhoz. Te pedig döntsd el mit teszel. Na, jó éjszakát neked, szerintem nem találkozunk már a mai nap.
*Azzal feláll, és kinyitja az ajtót a Sogron-papnak, majd ő is kilép.
-A tőrödet majd még beadom. Remélem nem lesz szükségem rá...
*Azzal elindul lefelé, hogy megkérdezze a fogadóstól, megnézi, hátha már Con is lement. Ha nincs az ivóban, megnézi a gorviki lány szobájában, ha ott sincs, akkor a saját szobájában.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Meridian 2006.02.20. 19:26-kor.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.20. 19:01

(Fekete Mythar)

*Mikor lerendezte magában a dolgokat, elindul Nichen szobája felé.Odaérve illedelmesen bekopog, és ha ajtót nyitnak neki akkor bemegy, ha nem, akkor visszamegy a szobájába.*

- Meglehetőssen ellentétes érzelmeket táplálok a gorviki iránt.Én csak bennetek bízom, ezért tűröm el a nőt.

*Mondja ellenvetést nem tűrő hangon és tekintettel.*
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.20. 22:28

( Con Bronta)

* A többiek távozásakor ő utoljára lép ki a szobából. A gorviki lányhoz és Syil’bur fordul.*

- Ha véletlenül társaságra vágytok lent leszek az ivóban, amúgy se árt enni valamit eme furcsa és figyelemre méltó nap után! Nem árt összeismerkedni, egy ilyen nehéznek tűnő küldetés előtt! * Mondandója végeztével biccent, majd lemegy az ivóba, rendel sült oldalast rizzsel, mellé egy kupa száraz vöröset. Leül a „megszokott helyére”. Persze ha foglalt akkor egy szabad asztalhoz és jó ízűen falatozgatni kezd. Előveszi evőpálcikáit és azzal „terelgeti” szájába a rizsszemeket., majd néha jó ízűeket kortyol a savanykás borból. Közben gondolataiba mélyed* < Na ez se volt egy unalmas nap! Elösször a sogronita, majd egy új küldetés, végül egy gorviki. Nem tudom pontosan mi a bajuk a többieknek vele!? Azt már hallottam, hogy az az ország és lakói igen különböznek tőlünk és életfelfogásuk ellenkezik a miénkkel! Na, de majd meglátjuk! Lehet, hogy a lány és zord társa lesznek a legjobb bajtársak a bajban! Mondjuk Bedal is megbízható. Benne feltétel nélkül megbízok! Társa és barátja Nichen a lovag kissé szétszórtnak tűnik nekem, de úgy tudom, hogy a lovagok itt is ugyan olyan jól forgatják fegyverük, mint északon és az adott szavuk itt is betartják. Hát a megbízónk kissé furcsa! Nem is tudom, hogy Bedal miért vállalta be ezt a melót! Bár ő tudja ő ismeri jobban a déli fehérnép dolgait!? Mithar kissé zárkózott és nagyon a lány pártján áll! Na majd lesz ebböl is valami, mondjuk az biztos, hogy aki átver az súlyos árat fog fizetni érte, ha lesz rá módom és lehetőségem!>
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.20. 22:34

(Nichen de Azadyr)

*Éppen lemegy az ivóba, amikor meglátja az északi harcost, amint egy asztalnál ül, és békése falatozik. Odalép a fogadóshoz, és kér egy kupa édes vörösbort. Aztán odaballag Con asztalához, és megszólítja:
-Líthas! Megengeded, hogy leüljek?

*Ha igenlő választ kap, akkor leül, és elmondja azt, amit Bedallal fent beszéltek. Körítés nélkül adja elő mondandóját, röviden és tömören. A végén még hozzáteszi:
-Nos, Te mit gondolsz erről, kedves Barátom, ha szólíthatlak így, mivel úgy tűnik, immár társak vagyunk.

<Huhh, definom az illata kajájának...kezdek éhes lenni...nah nézzük, mitszól ehhez, amit előadtam neki...>
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.20. 22:54

( Bedal Alen)

* Bedal a beszélgets után visszablattyog a szbályába. Csizmáját ledobja, vértjé lecsatolja, majd fáradtan konstanálja, a ruhái már megszáradtak. Nem veszi le egyiket sem, a kandallóban gyújtott tűz elé telepszik. ábát összekulcsolja, majd klönös pózt vesz fel. Elmélyült lelki életet él, meg hányja-veti a gondolatait, különféle éreket és ellenérveket felvetve elemzi a körülötte történő eseményeket. Arca áhitattal telt, különös arcjátéka mutatkozik csupán arról, hogy miylen eredményre jut: nemtetszés, és gynakvás üti fel a fejét. Tóbb órán át végzi a gyakorlatot, eközben istenének többszöri köszönetet mond az éeslátásért, amit neki adott. Sogront kérleli, ne hagyja, hogy elvakítsák érzelmei, vagy nehogy ármány részesévé válljon. Kérleli a tűzkobrát, világosístsa meg, mi is zajlik körülötte, útmutatást kér, mit tehetne. Este fele abbahagyja az elmélkedést, majd fegyverét kirakja az ágyra. Pár mozdulatot is elvégez vele, majd meditációba kezd. Az elme, és a lélek megtisztítása után a test és a harc csiszolása, illetve megtisztítása következik. Az atya akkor megy le a fogadóba, mikor beesteledik. Alkonyatkor ételt vesz magához: sült vadat, és flszáraz fehérbort iszik, majd miután jóllakik, Bedal felsétál az emeetre. Nichen szobájába kopog be, megérdeklődve, mit sikerlt Connál elérnie.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.20. 23:16

(Con Bronta)

* Hellyel kínálja Nichent, majd érdeklődve figyeli a lovag mondandóját. Miután amaz befejezi ő mondja el gondolatait:*
- Hát, hogy is fogalmazzak! Bedal megbízhatónak tűnik, téged még nem ismerlek, de mivel a sogronita barátja vagy szerintem te is becsületes lehetsz. A gorwiki meg annak zord társa és Mithar még jó szolgálatot tehet a csapatnak. A „ Munkaadónkról” meg csak annyit, hogy nekem is gyanús volt , de bíztam Bedal megérzéseiben. Na ő mit mondott? Hagyjuk magunk megvezetni és a végén lecsapunk a csajszira, miután kiderül min töri a szép kis fejét, vagy már elve el sem fogadjuk a küldetést?< Túl sok mindent nem akarok elmondani arról, hogy mit gondolok! A fene tudja ezeknél a délieknél! Bedalban megbízom, de a többiek még nem bizonyítottak semmit azért, hogy bizalmam elnyerjék.> * Vacsorájának elfogyasztása és az esetleges válaszok után elköszön Nichentől, majd rendel fürdővizet, felmegy szobájába, lefürdik és ha más egyéb nem történik lefekszik. Az álom nehezen szál szemére. A küldetéssel és a társakkal kapcsolatos dolgok kavarognak fejében. Megpróbálja átgondolni a történteket és valami lehetőséget próbál kieszelni az ügy felgöngyölítésére.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joe Lyon 2006.02.21. 6:29-kor.
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.21. 0:44

(Carolina con Ragucci)

*Mikor kezdenek eltűnni az emberek a szobából, még biccent egyet a papnak, hogy megértette, amit az üzent neki, aztán ha mindenki eltűnt, akkor az ágyhoz megy. Nem zavarja társa jelenléte. Túl kimerült, hogy ilyenekkel foglalkozzon. Érzi, hogy fürdés után le kellett volna feküdnie, de örül, hogy most bepótolhatja. Ledobja magáról a ruhákat és az ágyba mászik. Elterül, majd magára húzza a takarót. Forgolódik egy darabig, majd egy lehetetlen kitekert pózban megállapodik. Csukott szemmel még odaszól a férfinak.*
- Kérlek kelts fel este. Lesz egy kis megbeszélni valóm a pappal. Éjközépkor kell vele találkoznom. Előtte legalább egy órával kelts fel. Köszi.
*Még küld egy csókot, aztán beájul.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.21. 17:11

KM esemény
Helyszín: Erion
Időpont: Ősszel, este
Résztvevők: Mindeki

A nagy beszélgetésben meg is feledkeztettek az időről.Azt veszitek csak észre,hogy hirtelen igen csak éhesek vagytok már.Akik lementek étkezni azok látják,hogy szokáshoz hiven ismét mások játsznaka a fogadórészben.Egy lantos és két fuvós játszik ma este.Mindegyikük tapasztalt zenészeknek néznek ki és valóban a zenére nem lehet panaszotok,bár eddig sem lehetett igazán.Rajtatok kivül van még néhány vendég.Néhány szerelmes pár és 1-2 asztalon ülnek még néhányan.Olykor olykor egyiköük odamegy a zenészekhez.A fülükbe súg néhány szót majd ad nekik egy kis pénzt aztán leül.A zenészek ekkor ritmust és dallamot váltanak és egy másik dalt kezdenek el játszani.A vendégen meg elégedett arcot láttok csupán.Egyre többen térnek be vagy inkább le a pult melleti lépcsőn néhány ezüstöt hagyva a fogadósnak,aki fülig érő mosollyal üdvőzli a vendégeket.A fogadós nem kopog fel hozzátok,hogy mit szeretnétek enni,azonban a lenti emberektől megkérdezi majd kihozza a rendelt ételt és italt.
Amikor megvacsoráztok lassa nyugovóra tértek.

Carolina Con Regguci:
Amikor állomra hajtod fejed csupa érdekes álmok özönlenek el.Gyilkosságok és üldőzések.Vannak olyanok,ahol te állsz véres fegyvereddel a kezedben,de olyan álom is akad,ahol sebesülten menekülsz fáklyás emberek elől.Néhánysozr fel is riadsz az álomból és mikor kinyitod a szemed az ablakon keresztül beszürödő holdfényben a férfit láttod,ahogy az asztalra teszi a fejét és aluszik.Felsejlik benned,hogy valószinűleg azét alszik a széken ülve,mert teljesen elfoglaltad az egész ágyat.Éjj középig még van időd ugy hogy úgy döntesz visszafekszel és megprobálsz elaludni.Bár igen csak furdal a lelkiismeret,hogy mig te itt a kényelmes ágyon alszol,addig a férfi széken probálkozik....
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.21. 17:57

(Carolina con Ragucci)

*felül az ágyban, és figyeli pár percig a férfit.*
<... Legalább vannak még tisztességes pasik. ...>
*Nem jön álom a szemére. Csak gondolkozik az álmain meg az eddig beugrott emlékein.*
<... Üldözés, vér, erőszak, görbe tőrök, harci tudás. Nem kezdődik valami jól. Vajon mi derül még ki? ...>
*Amikor eljön az éjközép, kikászálódik az ágyból, felöltözik és lábujjhegyen kioson a szobából, hogy a férfit ne ébressze fel. Elsétál a pap szobájáig és bekopog, majd vár.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.21. 18:37

(Nichen de Azadyr)

*Cont végighallgatja türelmesen. Miután befejezte, észreveszi a harcos arcán a kétkedést és bizontylanságot, de nem szól semmit*

-Nos, én azt nme tudom, hogy Bedal mit tervez ezzel a küldetéssel kapcsolatban, szerintem még a Tűzkobra segítségát fogja kérni, ahogy é őt ismerem. Mindenesetre majd holnap még beszélünk vele erről. Jó éjt neked, az Istenek vigyázzák álmod!

<Mély szomorúsággal tölt el, hogy nem igazán sikerült menyernem Cont, úgy tűnt, mint aki csak Bedal hírvivőjeként bízik bennem. Remélem sikerül majd olyat tennem, amitől teljesen meg fog bízni bennem...>

*Ezután rendel magának a fogadóstól: Sült récét kér vadasmártással és apró gombócokkal, gyümölcsökkel. Mellé valami könnyű pyar bort rendel. MIután jóízűen bevacsorázott, Bedal szobájához megy, hogy a tőrt visszaadja.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.21. 19:04

KM esemény
Helyszín: Erion
Időpont: Ősszel, este
Résztvevők: Fejszés Lunir,Fekete Mythar

Fekete Mythar:
Este fele igen csak megérzed te is az éhséget és úgy döntesz lefelé indulsz a fogadó részben vacsorázni.

Fejszés Lunir:
Hosszú utat tettél meg É-ról,hogy eljuthass Erionban.A kalandozók városába.Épp a legutóbbi kalandon emlékeit élvezed,amikor is egy kalandozó csapattal kipucoltatok egy tárnát és túl világra küldetettek sok gonosz teremtményt.Ezért rendesen meg is fizetett titeket a megbizóitok mivel elhoztátok neki azt a tárgyat,amit kért.Ezzel a pénzzel indultál Erionfelé,hogy találhass magadnak egy csapatot vagy egy vezetőt,aki elvisz Beriquelbe.Ám útközben igen csak megfogyatkozott a pénzed és úgy döntesz,hogy elvállalsz vmi féle munkát Erionban.Hiszen ez a kalandozók városa és itt mindig lehet munkát találni.Egy kis kérdezősködés után a Két Szűz fogadóba irányitanak,hogy ott érdeklődj körül.Furcsálod is,hogy az emberek milyen furcsa neveket tudnak adni a fogadóiknak,de hát ha tényleg van ott munka lehetősség,akkor végül is egy próbát.Este fele érsz a fogadóba,mikor már igen csak éhes vagy....

/fogadó leirását megtalálod korában.../
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.21. 19:25

( Bedal Alen)

* Nichent miután enm találja szobájában, visszafelé indúl. A szobája ajtajában találja Nichent, akitől áteszi a tőrt, majd meghallgatja, mit intézett Connal. Kissé eltöpreng, majd érezve éjközépp közeledtét így szól.*
- Tiszta fejjel, holnap... akkor jön el az ideje, hogy mi hárman összeüljünk. A gorviki lánnyal meglátom, mire megyek ma éjjel, részvétele ettől függ. Majd reggel szólok, mikor beszéljük át a dolgokat.
* Azzal barátját sürgeti a távozásra, majd belép a szobájába. A tüzet újra felpiszkálja, elrendezi holmijait. Vértjét és fegyverét az ágyra teszi, tőrét azonban csizmájába tűzi újból. Ügyel rá, ne látszódjon, majd újra a tűz elé telepszik, gondolataiba merülve. Alig tellik bele 10 perc, a lány kopogtat az ajtaján. Bedal az ajtóhoz siet, majd végtelen nyugalmat eröltet gondterhelt acára. Vonásait elrendezi, majd kinyitja az ajtót. Megpilantva a lányt, félreáll, és előzékenyen befelé mutat.*
- Kérlek...gyere beljebb. Szeretnék megbeszélni veled egyet s mást.
* Az ágyra mutat, aminek másik végében fegyverzete fekszik. A lány miután leül, maga elé áll, és kis töprengés után kezét hátra kulcsolva járkálni kezd elötte.*
- Nos... aggassztó ügybe csöppentünk, nemdebár? Többet sejtek a hátterében, mint ahogy azt a hölgy mondta... ez az elmék csatája. A csatatéren már rengeteg ember hever, ám sokan tartják magukat. Az okosak... aki hagyja, hogy átverjék, ostoba ember, aki átveri őket, ravasz. Aki magának hazudik, szánandó báb csupán. Hazudtál-e valaha magadnak? hazugság-e az, hogy sohase fog előkerülni régi éned, és hogy az- ismerve néped történetét- nem fog-e felülkerekedni rajtad? Hazugság-e az, ha megcáfolod régi nmagad, és újként kezded újra az életed? Fontos kérdések ezek... az elmét teszik ezek is próbára... félsz-e a próbáktól?
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.21. 19:29

(Miro)

*Leül az ágy szélére, a tükörrel szemben. Elkezdi lóbálni hófehér harisnyás lábait, és eltűnődik rajtuk.

< Annyit mondták, hogy szép vagyok. Annyian irígykedtek rám. Lehet hogy valóban nem nézek ki rosszul. De ez az egész maskara úgy idegesít...fáj a lábam ebben a cipőben. Hogy a fenébe bírják ki ezt a nemeslányok? Au. Le is veszem **leveszi**. Na, máris jobb. Úgyis utálom ha kopog a léptem. Nem fogadtak mindent úgy ahogy gondoltam. Lehet hogy nekik nem ez a marcipán-kislány kell. Túljátszottam volna? Lehet...Bedal gyanakszik, minden érve és ellenérve ezt támasztja alá. Toron...csak tudnám hogy sül el az egész. Nem szabad megtudniuk ki vagyok. Félek a reakciójuktól, nem akarom hogy vérontásba torkolljon a dolog.>

*Nézi a medálját, és már akarná aktiválni a rúnákat, amikor eszébe ötlik néhány sokat hallott, szigorú utasítás: "Használd ha valami fejlemény van. Különben ne zavarj, nem érdekel hány pohár bort ittál aznap este. Csak ha lényeges előrehaladás vagy baleset történt. Felfogtad?"

<Nem, nincs itt még az ideje. Nem zavarhatom, csak bajt hoznék magam fejére vele.>

Az amulettet elrejti fodros blúza alá, megigazítja a ruháját, sminkjét, felveszi cipőjét és a levéllel kezében lemegy a fogadórészlegbe. Int a fogadósnak-persze csak ha senki nem akarna beleolvasni a levélbe-hogy a levelet "küldje el a futárhoz", azaz adja egy csicskának aki kirohan vele, majd nyomtalanul megsemmisíti. Hozzáteszi, hogy erről egy szót se szóljon senkinek, a levél elment. Hálája jeléül egy ezüstöt nyom a markába. A többieknek nem nagyon tűnik föl mindez, teljesen természetesnek néz ki az előadása. Majd leül a kalandozókhoz.

-Minden rendben. Nem hiszem hogy sokáig fog tartani amíg megérkezik a válasz. Milyen szép zene! Étkezés után nincs kedve valamelyiküknek egy táncra? Úgy örülnék neki**bájos, lekenyerező mosoly**!
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.21. 19:58

(Fekete Mythar)

*Leül a többiek közé és rendel magának egy kiadós adag sülthúst valami egyszerű körettel. Majd még kihozzá beszélgetni kezd.*

-Úgy látom egy csapat lettünk. Most már elmondom, hogy nem csak Darton szolgálója vagyok, hanem ő megajándékozott hatalma egy kis szikrájával.

*Körbenéz a jelenlévőkön és látja ők is kezdik megérteni*

-Igen kedves barátaim! Pap vagyok! és amíg mellettetek vagyok mindenben segítek. Nem félem a halált mert én magam a Halál törvénye szerint élek... *Itt egy kis szünetet tart* Bocsássátok meg, hogy eddig nem mondtam el mindent, de ti is tudjátok: nem bízhattok mindenkiben az első perctől kezdve. Nos ez az amit eddig nem árultam el de biztosíthatlak benneteket, még mindíg tudok újat mutatni ezek után is! :D

*Azzal, hogy kihozzák az ételt nekilát enni. Közben társai társalgásázt figyeli.*

<Tudom, hogy sokan még nálam is többet rejtegetnek, de vajon ki? Nem szabad kihagyni azt a csini kis előkelő lányt sem... Talán túlságosan is bízok az emberek jóindulatában?>
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.21. 20:20

(Nichen de Azadyr)

*Visszaadja a tőrt papnak, elmondja mi történt, majd teljesíti a kívánságát: elmegy szobájába, és lefürdik. Kicsit díszesebb, tiszta ruhát vesz fel, és lemegy a többiekhez*
-Üdvözletem nektek, jó étvágyat! Remek szakácsai vannak a fogadónak nem gondoljátok?
*Mythar mondókájára csak fél füllel figyel, közben Miort figyeli*
<hát...azt meg kell hagyni, szép ez a lány...>*látván a lányt bámuló Darton-papot <...amint látom, Mythar sem éppen közömbös iránta...és a zene is pont jó egy kis beszélgetésre...de miért ilyen...furcsa? biztos titkol valamit, igaz, ez nem ritka, de akkor is...Szóval nekem is le kell vetkőzni a zord lovagot, mert különben sosem ismerek meg senkit, mindenki csaka mogorvát látná bennem , mint Bedalban. Vajon ő most mit csinálhat?>

//a kicsit díszesebb nem azt jelenti, hogy nemesi, csak nem olyan egyszerű és ennyi//
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 11 / 72 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...