(Nichen de Azadyr)
*Bedal monológja közben elveszi a tőrt, nézegeti, hogy milyen szép munka. Mikor az végez, gondolkodó arccal mondja:
-Nos, valószínűleg igazad van. Az a lány nekem is furcsa, de hát majd az Istenek megteszik, amit kell..legalábbis remélem. Syil'dun szerintem nem annyira veszélyes, bár nem árt vele addig vigyázni, amíg jobban meg nem ismerjük. Ami lányt illeti, első találkozásunkkor megpróbáltam levetkőzni előítéleteimet, de nemtudom, a gorvikiak mire képesek. Csak azért nem tarom veszélyesnek vagy megbízhatatlannak, mert te azt mondtad, hogy nem az. Más kapaszkodóm meg nincsen. Ami a magabiztosségot illeti, szerintem is az a legfontosabb. Toronról meg nem sokat tudok, halvány ismereteim sem teszik a szememben valami kedves hellyé. Nah, én indulok Conhoz. Te pedig döntsd el mit teszel. Na, jó éjszakát neked, szerintem nem találkozunk már a mai nap.
*Azzal feláll, és kinyitja az ajtót a Sogron-papnak, majd ő is kilép.
-A tőrödet majd még beadom. Remélem nem lesz szükségem rá...
*Azzal elindul lefelé, hogy megkérdezze a fogadóstól, megnézi, hátha már Con is lement. Ha nincs az ivóban, megnézi a gorviki lány szobájában, ha ott sincs, akkor a saját szobájában.