• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 23 / 72 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 72

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.05. 0:25

(Bedal Alen)

* Bedal látva társai kétkedését, nem szól semmit. Cont végighallgatva így szól.*
- Úgy vélem, a hölgy mihamarabbi indulást tervez. A levél igencsak sürgető, és a lány is ezt akarja. Így tehát amint felkel a nap, szerintem elő fog hozakodni az indulással. Ott és akkor el kell vele beszélgetni... és meglátjuk, ki is valójában... addig is mindenkinek jó éjaszakát kívánok. Sogron tüze őrizze álmotok!
* Miután a társak kimennek a szobából, Bedal gyertyákat gyújt. Szertartásosan imádkozik, megköszönve Sogronnak ismét a kegyes válaszát, és támaszát eme időkre. Nem vesz az erőből, nincs mersze hozzá Sogronnal való kapcsolat után. Megpróbálja értelmezni az elhangzottakat.*
<... Sogorn szólt hozzám. Sokkal fontosabb ez a küldetés, mint gondoltam. Megvanhát a próba, melyet Ordan vezetői sejtettek az utam okán. Meg akar-e kisértetni a Koromerőd uraival? Vajon mi történne, ha egy immirrel összetűzésbe kerülnék? Mások... merőben mások ugyan, de mégiscsak a testvéreink! Lánravert kutyái Tharr mocskának, ám a kutya láncai eltépésére készül. Vajon Sogron engem szán a lánc megolvasztására? Bárcsak megvilágította volna az utam... Sogron útjai kifürkészhetetlenek. Nemhiába bölcs a Tűzkobra: mindennek oka van, így a sikert az ő személye szavatolja...>
* Bedal miután végez az imával és a rövid elmélkedéssel, az ajtóhoz sétál. hallgatózik, nincsenek-e a folyosón, majd kisurran. Carolina szobája felé veszi az irányt. Amikor odaér, halkan, de azért még ígyis jól hallhatóan bekopog. Várja a lány felbukkanását az ajtóban.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.05. 1:11

(Carolina con Ragucci)

- Köszönöm, hogy megadod nekem az esélyt. De hogyha már át kell esnem egy tűzpróbán, akkor elmondhatnád, hogy mi lesz ott a feladatom.
A viselkedésem meg addig ilyen ösztönös, amíg rá nem jövök az igazi személyiségemre és a stílusomra.

- Köszönöm, hogy őszinte voltál velem. Bár nem tartom magamat egy vérengző gyilkosnak. Az eddigi esetekben eszembe sem jutott, hogy megöljek akárkit. Pedig az erdőben akik megtámadtak, azokat sem akartam megölni. Annak ellenére sem, hogy megerőszakoltak. Ezt azért ha lehet, a többieknek ne említsed majd. És Bedallal is gyakoroltunk. Felszínre akarta hozni azt a tudást, ami bennem rejlik. Rámijesztett, és előugrasztotta az életösztönömet. Automatikusan cselekedtem és tényleg elég kíméletlenül kitörtem a kezét és másodpercek alatt harcképtelenné tettem, de egy másodpercre sem jutott eszembe, hogy elvegyem az életét. Meg amikor az ágy belsejében hallottam, hogy a pap életveszélyben van, az első dolog ami átfutott az agyamon, hogy meg kell védenem. Ha kell, a saját testi épségem veszélyeztetése árán is. Ez is ösztönös volt. Milyen selejtes az a fejvadász, akiben nincs meg a gyilkolóösztön? Lehet, hogy rossz fejvadász voltam?
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.05. 2:00

(Miro)

-A tűzpróba valódi nehézsége abban rejlik, hogy mindenre föl kell készülni, nem tudjuk, mi vár minket a Háromfejű birodalmában. De ígérhetem, hogy nem lesz egy könnyű menet. A viselkedésed pedig természetesen változni fog, jelenleg nem úgy tűnik, mintha tisztában lennél valódi személyiségeddel. De ajánlom, jól gondold meg, hogy erre az útra akarsz-e lépni. Nem lehet többé kiszállni ha elkezdted, ha mégis megteszed, büntetés csakis egyetlen létezik, az exekúció.

-Értem. Majd ha velem edzel, igenis szükséged lesz azokra a kitöréseidre, remélhetőleg a közeljövőben sor kerülhet rá. És ugyancsak remélem, hogy idővel vissza tudom hozni elveszett tudásod egy részét. Magam sem értem, mi ütött belém...talán a büszkeség sarkall arra, hogy tanítsalak? A bizonyítási vágy? Vagy a puszta jóindulat? Nem tudom...szempontodból úgyis lényegtelen. Mindenesetre téged is figyelmeztetlek, hogy nem kéne nagyon kipletykálni, hogy mit hallottál ma éjjel, még a barátodnak sem aki állítólag megmentett. Nem tudom ki ő és addig nem is bízom meg benne. Ezek az információk bizalmasak, és jól tanuld meg, a klánok egyik legfőbb pillére a titoktartás.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.03.05. 2:32

(Carolina con Ragucci)

- Csak hálás lehetek a megértésed miatt. Nem fogom elfelejteni, amit értem tettél.
Nem kell agódnod. Ha odáig jutok, akkor mindenestől a kláné leszek. Ha van még olyan hely, ahol befogadják a magamfajtát, akkor azt megbecsülöm hidd el.
Ígérem, hogy senkinek nem fogok szólni erről. Még a papnak sem. Vegyél a szárnyaid alá és én követem az utasításaidat. Csak tartozhassak valahová. És ez olyan hely legyen, ahol meg tudják érteni a helyzetemet. Azt érzem, hogy világ életemben tartoztam valahová. És most hogy egyedül vagyok, teljesen kiszolgáltatottnak érzem magam. Mindenkinek kell tartoznia valahová, mert különben elpusztul. Csak az erősek élhetik túl, de egy közösség mindig erősebb az egyénnél.
<... Sanathak novay harisvo meridian. ... Ez vajon mit jelenthetett? És milyen nyelven? ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.05. 3:29

(Miro)

-Hmm...a hála mindíg jelent egyfajta kötődést. A kötődés pedig biztonságot. Szerencséd hogy én találtam rád és nem egy kráni mortel. Nem ígérhetek semmit, de remélem, hogy a klán elvárásainak meg fogsz felelni. Addig felvállalom az útmutatói szerepet, és mint már említettem, segítek emlékeid visszaszerzésében. Egy idejig el kell titkolnunk viszonyunkat a többiek elől, viszont lehet, hogy kínos helyzetbe keveredünk, ha fény derül az egészre. Szeretnélek magam mögött tudni, Carolina, ha véletlen gond lenne. Én jól tudod, hogy nem fogok konfliktust provokálni, de könnyen lehet, hogy egyesek nem viselik olyan jól, hogy nem tudtak mindenről kezdettől fogva. Nem is a szituációtól félek, hanem attól tartok, hogy tettlegességig fajul a dolog, ami pedig könnyedén vérfürdőbe torkollhat. És Toron szívében nem lenne mókás ha a csapatban belső ellentétek uralkodnának. Bedalban bízok, képesnek tartom arra, hogy összetartsa ezt a szedett-vedett társaságot. Furcsa a helyzet, nem? Akik közt a legnagyobb ellentét uralkodott, végül a többiek háta mögött játszanak össze. Amúgy...a barátodról deríts ki minél többet. De semmiképpen ne árulj el neki semmit a kilétemről! Egy árva szót se! Lehet, hogy hozzád kedves, de én nem tudtam kiismerni, és ez számomra nem jelent semmi jót. Sokmindent kinézek belőle...nagyon sokmindent. Nem, nem tartom magam paranoiásnak, csupán óvatosnak. Kérlek tartsd magad ahhoz, amit mondtam!

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.05. 9:22

KM esemény
Helyszín: Erion, Két Szűz fogadó
Időpont: Ősszel, Éjszaka
Résztvevők: Mindenki

Kint feltámad a vihar és villámlik is egyet,amit egy hangos menydörgés kisér,ami annyira erős volt,hogy az ablakok is megremegtek....Úgy vélitek,hogy ritka nagy vihar várható...

Carolina, Miro:
Ekkor kopogást hallottok....Egy halk, ám mégis erőt sejtető kopogás.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.05. 13:23

(Miro)

*Hangját alig suttogóra változtatja, gyorsan beszél, közben halkan, kapkodva magára kapja ma viselt nemesi ruháját.

-Pont ez hiányzott! Kapd fel a mászóvasakat és akaszd be magad az ablak alá. Figyelj és dacolj a viharral. Jelzek ha följöhetsz. Siess!

-Egy pillanat és nyitok. Uramisten, ki zavar ilyen kései órán?

*Hangja álmos, nyűgösség hallik ki belőle. Sequorjait a matrac alá rejti villámgyorsan, a köpenyét, mivel önmagában nem gyanús, a ládára hajítja. Felkapja a még égő mécsest és ajtót nyit, de csak miután választ kapott kérdésére. Az ajtótól egy lépésnyi távolságra áll mikor kinyitja, felkészül minden lehetőségre. Díszes tőre mindvégig övében van, keze ügyében. Haja kócos, arckifejezése álmos, de mosolygós, szeretetreméltó.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.05. 20:50

KM esemény
Résztvevők: Carolina, Miro

-Egy munkát kereső fegyverforgató.

Válaszol a kérdésedre egy fiatal férfi hang.
Amikor kinyitod az ajtót mélyen meghajol feléd.A legjobb bajvivók sem csinálnák ezt jobban.Látszik rajta,hogy érti a nemesség oly fontosnak tartott etiketett majd kedvesen elmosolyog.

-sajnálom kisasszony,hogy ilyen késői órában zavarom.A nevem Syil'Drun.Hallottam,hogy ön épp munkát tudna adni egy magamfajta kardforgató számára.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.05. 21:07

(Miro)

-Semmi gond, fáradjon be, Syil'Drun.

*Kedvesen beinvitálja, majd becsukja mögötte az ajtót, aztán hellyel kínálja, majd maga leül az ágyra.

-Jól hallotta, kedves Syil'Drun, bár nem értem, hogy miért nem tartja a kapcsolatot a nemrég összeverődött kis társasággal. Ó, elnézést illetlenségemért, nevem Ivoria al Anaiss. Nos, a kisasszony révén gondolom megkapta a szükséges információkat, ha nem tévedek, ön az a titkozatos gavallér, aki kimentette kínos helyzetéből a gorviki lányt.

*Mindent elmond a férfinak a küldetésről amit a többieknek, ha tud róla, akkor várja reakcióját.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.05. 21:21

KM esemény

mikor elmondod a neved odasétál az ágyhoz és kezet csókol.

-Üdvőzlöm Ivoria kisasszony.

Aztán visszaül arra a székre,ahová mutattad.Végighallgatja a mondadód.

-Segitettem a gorviki lányon.Épp arra jártam és úgy láttam,hogy szüksége volt segitségre.Azért nem közösködök azzal a kis társassággal,mert a sogronita pap,aki aszt hisezm,hogy Bedalnak neveznek kicsit okosabbnak képzeli magát mint egyébként.Voltak a szobánkba megbeszélni 1-2 részletet és ott a többiek sem vettek nagyon ember számban,igy nekem sem volt semmi okom,hogy közösködjek velük.
...
Nos a küldetése véleményem szerint elég veszélyes lesz és ha megengedi kisasszony felajánlanám a szolgálatomat,hogy mi hamarabb megmenthessük az apját.

Ekkor villámlik még egyet,amit szintén egy menydörgés kisér bár ez jóval kisebb volt mint az előző.
Syil'Drun a nyitot ablak felé pillant,amit a szél miatt újra és újra becsapodik.

-Ha nem haragszik kisasszony becsuknám az ablkját még a végén megfázik ilyen ronda időben.

Carolina:
Kint lógsz az ablak alatt és beszélgetést hallasz bentről.A vihar miatt pontosan nem tudod kivenni,de a hangok igen csak ismerösek....A villámlás és a menydögéskor emlékképek ugranak be:
Vizben vagy...kapálozol,hogy a felszinre juthass....A viz nagyon hideg....Végtagjaidat be-bevered vmi keményebb dologba és már nagyon sajognak....
Aztán arra leszel figyelmes,hogy már csak 1 kézzel tudsz kapaszkodni és erőd is fogytán van....
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.05. 21:33

(Miro)

-Bedal urat nagyon tiszteletreméltó embernek találom, kisebb nézeteltéréseink ellenére is. Hivatásához méltóan viselkedik, bár ízlésemnek néha kicsit túlzásba viszi a dolgot. Nos, örömmel hallom, hogy velem kíván tartani, de kérem, meséljen egy kicsit magáról, nem kívánok vadidegenekkel utazni és ön egy nagyon kedves embernek tűnik.

-Az ablakot szándékosan hagytam nyitva, nagyon melegem volt és egyébként is szeretem a viharokat. Arel idejének nevezte őket apám, sosem féltem tőlük. Ne fáradozzon, inkább meséljen :wink: !

<Szegény Carolina...bár később sokkalta keményebb megpróbáltatásoknak tekinthet elébe, ezt ki kell bírnia.>

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.05. 21:53

KM esemény

Épp indult is volna az ablak felé mikor megemlited neki,hogy direkt hagytad nyitva.

-Véleményem szerint több idő kellene eltelni ahhoz,hogy ne legyünk vad idegenek egymással....hacsak vmi közeli dolog nem történik ;)
Magamról csak annyit,hogy Yllinorban születtem és apámmal jártuk a világot...Igy én is kalandozó lettem és a kardomat árúba bocsáltva ha mondhatjuk igy kalandokat és nem utolsó sorban egy kis pénzt keresek...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.05. 22:02

(Bedal Alen)

* Bedal pár percig ácsorog az ajtónál, többször is bekopog. Tudván, hogy már nem érkezhet válasz, visszaindul a szobájába. Félúton, elhaladva a földszintre vezető lépcső mellett Bedal gondol egyet, és lebaktat azon. A fogadóst keresi szemével, majd ha megtalálja, elé lép.*
- Elnézésedet kérem ilyen kései órán, de lenne egy szemtelen kérésem... az itt megszállt nemeshölgy szobájának számát szeretném megtudakolni, lévén hogy elintéznivaló ügyem van vele...
* Ha megkapja a kért információt, Bedal a lány szobjához siet. Kímért léptekkel végigsétál a folyosókon, majd megállapodik az ajtó elött. Fegyverei közül csupán lábszárába rejtet tőrét hozta el, mellvértje mat bíbor felületén élesen elüt az Ordani Rend sárgás szimbóluma. Felemeli kezét, majd két hangosat kopogtat az ajtón. *
<... Van még egy, s más, amit meg kell beszélnünk... még mindig nem bízok teljes mértékben benne... dehát Uram a pártján áll, így nem lehet kétségem személye felől... de mégis... lehelletfinom bizonytalanság, de nem tudom mi az... idővel elvállik...>
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.03.05. 22:02

(Miro)

<Ezt megúsztam...egyenlőre.>

-Magam is Yllinorhoz közel születtem, mindíg csodáltam az ottani emberek szabad életvitelét. Mégis...miféle fegyvernemben járatos? És...mennyit kérne szolgálataiért? A sors ugyanis elég szűkösre szabta erszényemet. Mit ért maga közeli dolog alatt?

*Naív, kislányos mosolyt ereszt meg Syil'Drun felé, még így nyűgös ábrázzattal is rendkívül kívánatos.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.03.05. 22:10

KM esemény
Résztvevők: Carolina, Miro, Bedal

-Szerintem nagyon is jól tudja kiasszony,hogy mire céloztam ;) nem gondolok önre úgy,mint aki nem képes megvédeni magát....
hát a fizettség...Lássuk csak mennyit tudna felajánlani?Esetleg a pénzen kivül mást is elfogadok,amennyiben elég értékes...
Fegyvernem...lássuk csak...Elég sok fegyver használatát elsajátitottam,de talán az oly kedvelt hosszúkard forgatásában vagyok a legjobb...

Bedal:
Beszédhangokat hallasz mikor az ajtó elé érsz,de pontosan a vihar miatt nem tudod kivenni,hogy miről beszélgethetnek.Ugyan akkor a hangok nagyon is ismerösek a számodra...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 23 / 72 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...