(Bedal Alen)
* Bedal látva társai kétkedését, nem szól semmit. Cont végighallgatva így szól.*
- Úgy vélem, a hölgy mihamarabbi indulást tervez. A levél igencsak sürgető, és a lány is ezt akarja. Így tehát amint felkel a nap, szerintem elő fog hozakodni az indulással. Ott és akkor el kell vele beszélgetni... és meglátjuk, ki is valójában... addig is mindenkinek jó éjaszakát kívánok. Sogron tüze őrizze álmotok!
* Miután a társak kimennek a szobából, Bedal gyertyákat gyújt. Szertartásosan imádkozik, megköszönve Sogronnak ismét a kegyes válaszát, és támaszát eme időkre. Nem vesz az erőből, nincs mersze hozzá Sogronnal való kapcsolat után. Megpróbálja értelmezni az elhangzottakat.*
<... Sogorn szólt hozzám. Sokkal fontosabb ez a küldetés, mint gondoltam. Megvanhát a próba, melyet Ordan vezetői sejtettek az utam okán. Meg akar-e kisértetni a Koromerőd uraival? Vajon mi történne, ha egy immirrel összetűzésbe kerülnék? Mások... merőben mások ugyan, de mégiscsak a testvéreink! Lánravert kutyái Tharr mocskának, ám a kutya láncai eltépésére készül. Vajon Sogron engem szán a lánc megolvasztására? Bárcsak megvilágította volna az utam... Sogron útjai kifürkészhetetlenek. Nemhiába bölcs a Tűzkobra: mindennek oka van, így a sikert az ő személye szavatolja...>
* Bedal miután végez az imával és a rövid elmélkedéssel, az ajtóhoz sétál. hallgatózik, nincsenek-e a folyosón, majd kisurran. Carolina szobája felé veszi az irányt. Amikor odaér, halkan, de azért még ígyis jól hallhatóan bekopog. Várja a lány felbukkanását az ajtóban.*