Mondom: olvasd el Renier írását ezzel kapcsban. Õ kifejti. Nem hivatalos, mert a Tuan ugyebár nem ismeri el... de ha hivatalos csak az, amit a 7 szabálykönyben leírnak meg abban a néhány regényben, ahol még információkat is közölnek, na akkor te nagyon sokmindenrõl nem fogsz infót találni.
 Mondom: olvasd el Renier írását ezzel kapcsban. Õ kifejti. Nem hivatalos, mert a Tuan ugyebár nem ismeri el... de ha hivatalos csak az, amit a 7 szabálykönyben leírnak meg abban a néhány regényben, ahol még információkat is közölnek, na akkor te nagyon sokmindenrõl nem fogsz infót találni.
Mellékesen Sogronnak Calowyn-en alig van hatalma
 Megintcsak mellékesen ha az istenekkel úgy lenne, ahoyg mondtad, Adron papjai hulla gyengék lennének, merthát az öreg mágiaistennek alig van híve Yneven
 Megintcsak mellékesen ha az istenekkel úgy lenne, ahoyg mondtad, Adron papjai hulla gyengék lennének, merthát az öreg mágiaistennek alig van híve Yneven  Egyébként azt nagyon de nagyo nen mértem, hogy a Démonikus Óbirodalom sámánjai, és annak elszármazottai, a nomád sámánok miért ugyanolyan erõsek, mint a pyarronita papok, ha egyszer az egyik 'csak' démoni alku, a másik 'isteni' alku eredménye?  Hm? Csakmert a nomád sámán mágiája igencsak erõs, egy pyarroni pap is elbújhat mögötte sokszor. ha erre a kérdésre válaszolsz úgy, akkor elhiszem azt a dolgot, hogy több hívõ--> erõsebb isten, és nem függ az isten hatalma attól, hogy mennyit tékozol a híveire. Egyébként spec Kyel is ki tudott fáradni mert túl sok energiát pazarolt, nem értem, hoyg akkor mi lenne a gond azzal ,hogy több pap-->több energia, több fogy így az istentõl, akkor pedig kevesebbet kell adnia, hogy ugyanannyi energy-je maradjon, mint egy kisebb istennek, akinek kevesebbet kell adnia. Mellesleg egyébként a szeráfi kötelékek megléte ynevre is él, nem kellene elbagaterizálni ezt azzal hogy azt mondod, a MAGUS rendszerében annak helye nincs.
 Egyébként azt nagyon de nagyo nen mértem, hogy a Démonikus Óbirodalom sámánjai, és annak elszármazottai, a nomád sámánok miért ugyanolyan erõsek, mint a pyarronita papok, ha egyszer az egyik 'csak' démoni alku, a másik 'isteni' alku eredménye?  Hm? Csakmert a nomád sámán mágiája igencsak erõs, egy pyarroni pap is elbújhat mögötte sokszor. ha erre a kérdésre válaszolsz úgy, akkor elhiszem azt a dolgot, hogy több hívõ--> erõsebb isten, és nem függ az isten hatalma attól, hogy mennyit tékozol a híveire. Egyébként spec Kyel is ki tudott fáradni mert túl sok energiát pazarolt, nem értem, hoyg akkor mi lenne a gond azzal ,hogy több pap-->több energia, több fogy így az istentõl, akkor pedig kevesebbet kell adnia, hogy ugyanannyi energy-je maradjon, mint egy kisebb istennek, akinek kevesebbet kell adnia. Mellesleg egyébként a szeráfi kötelékek megléte ynevre is él, nem kellene elbagaterizálni ezt azzal hogy azt mondod, a MAGUS rendszerében annak helye nincs. 
Merid: Nem volt ezerõl még szó
 A pszire nem él a dolog.
 A pszire nem él a dolog.  Harcmûvész iskolával pedig nem tudunk szolgálni, merthogy nincs megfelelõ szabálykönyv
 Harcmûvész iskolával pedig nem tudunk szolgálni, merthogy nincs megfelelõ szabálykönyv  Helyette én azt mondom, vegyél fel fegyverhasználatot a kezedre, lábadra külön. A kezed induljon a tõr, a lábad a rövidkard értékeivel
 Helyette én azt mondom, vegyél fel fegyverhasználatot a kezedre, lábadra külön. A kezed induljon a tõr, a lábad a rövidkard értékeivel  Kb...
 Kb...

(igen, épp egy 2. karit generálok és szívom a fogam)
 (igen, épp egy 2. karit generálok és szívom a fogam)